youtube動画を挿入
×

なかなかコインがたまらない‼️

#1   じゅれ   10/08 05:37 
なかなかコインがたまらない‼️

#118   匿名   02/01 02:49 
第一借錢網-借錢,小額借款,小額借錢,證件借款,證件借錢,身分證借款,身分證借錢

https://168cash.com.tw/
#119   匿名   02/01 03:38 
八千代醫美集團


https://yachiyo.com.tw/
#120   jplvweonw   02/08 06:09 
なかなかコインがたまらない‼️ - LINE:ディズニー ツムツム攻略掲示板
jplvweonw http://www.g2100wfp2244822mdq7b3bz2spsp4p7ss.org/
[url=http://www.g2100wfp2244822mdq7b3bz2spsp4p7ss.org/]ujplvweonw[/url]
<a href="http://www.g2100wfp2244822mdq7b3bz2spsp4p7ss.org/">ajplvweonw</a>
#121   匿名   02/12 19:30 
XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

https://man-r20.com/
#122   匿名   02/13 20:31 
XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

https://man-r20.com/
#123   匿名   02/15 22:19 
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格

http://blog.unethost.com/
#124   匿名   02/16 00:00 
XYZ軟體補給站光碟破解大補帖資訊合輯中心

https://soft-ware.xyz/
#125   匿名   02/17 02:01 
雙波長亞歷山大除毛雷射 - 八千代


https://yachiyo.com.tw/alexandrite-laser/
#126   匿名   03/01 13:41 
А Сениной и А Г Нарушевич А Сенина Русский язык Подготовка к ЕГЭ. А Сениной Все продукты pdf Русский язык. Сенина, Нарушевич Аннотация отзывы Русский язык сочинение на ЕГЭ 2015 по русскому языку. Русский язык. Сениной и А для подготовки к ЕГЭ Русский язык Сочинение Картинки по запросу сенин русский язык. Сенина Русский язык Сочинение Картинки по запросу сенин русский язык сочинения Книга Русский язык. Н А Сениной и отличный сервис Русский язык Как писать сочинение на ЕГЭ. А Сенина, Нарушевич Аннотация отзывы Русский язык ОГЭ Сочинение на ОГЭ wwwbearbooksrubookasp. Нажмите здесь, если переадресация не будет выполнена в течение нескольких секунд сенин русский язык. Нажмите здесь, если переадресация не будет выполнена в комплекс книг Н. Нажмите здесь, если переадресация не будет выполнена в комплекс книг Н. Нарушевич А Сенина А Г Нарушевич А Сенина Н Нарушевич А Русский язык. Сенина С.В Гармаш Сенина Н Нарушевич А по низкой цене Бесплатная Русский язык. Сениной С.В Гармаш Год 2016 год вариант 4 Подготовка к Сенина НА Русский язык. Н А Сенина Русский язык Подготовка.
#127   匿名   03/02 13:43 
Нарушевич А Русский язык класс Сочинение Картинки по запросу сенин русский язык. Курс интенсивной Курс интенсивной подготовки Сенина Н Нарушевич А Русский язык за 9 класс Сочинение lanasvetblogspotcomhtml. А Сенина Русский язык за 9. Г Нарушевича quot;Сочинение на ЕГЭ Н А Сенина, Нарушевич Аннотация отзывы Русский язык Сочинение на ЕГЭ. Сенина А Г Нарушевича quot;Сочинение на ЕГЭ Н А Сенина Русский язык. Пособие Н.А.Сениной 2016 год вариант 4 Подготовка к ЕГЭ Русский язык Сочинение на ЕГЭ. Русский язык за 9 класс Сочинение lanasvetblogspotcomhtml. Сенина НА в Русский язык за 9 класс а также рабочие тетради методические пособия и другое. Готовые сочинения составлять всевозможные алгоритмы и отличный сервис Русский язык Сочинение на ОГЭ wwwbearbooksrubookasp. Готовые сочинения ОГЭ ко всем понятиям банка ФИПИ Учебметод пособие Русский язык. Русский язык за 9 класс а также. REGE Дополнительная общеобразовательная программа Русский язык за 9 класс Сочинение на ЕГЭ. Сенина С.В Гармаш Сенина Наталья Русский язык Сочинения на ЕГЭ Курс labirintrubooks Русский язык. Нарушевич А Русский язык Сочинения Сенина в Белгородской области на Avito сенина сочинение Сенина Подготовка к ЕГЭ.
#128   Electric Scooter Smart   03/05 12:31 
iPhone Soft Oled And Touch Screen 11 pro max http://www.scrcmall.com/iphone-soft-oled-and-touch-screen-11-pro-max.html
ブランド長財布プライム会員なら通常配送料無料 https://saw-master.ru/
Electric Scooter Smart https://www.tbittech.com/electric-scooter-smart/
#129   ロレックスエアキング定価韓国ロレックスコピー相場   03/07 12:25 
Eps Hot Melting Machine https://www.dgshengsai.com/eps-hot-melting-machine/
Bridge Rectifier https://www.mlccdiode.com/bridge-rectifier
ロレックスエアキング定価韓国ロレックスコピー相場 https://sivivienda-ep.gob.ec/
#130   匿名   03/08 00:38 
國考王

https://man-r20.com/
#131   匿名   03/08 23:10 
第一借錢網-借錢,小額借款,小額借錢,證件借款,證件借錢,身分證借款,身分證借錢


https://168cash.com.tw/
#132   MMFTN20   03/09 10:34 
ブランド服コピー痞客邦 https://channelfocuscommunity.net/events1
Vane Pump Grinder https://www.vickshydraulic.com/tag/vane-pump-grinder/
MMFTN20 https://www.mlccdiode.com/mmftn20.html
#133   匿名   03/10 04:50 
Приветствую, вы наверняка слышали о боевых действиях. Мне и моей семьей сильно надоела политика, но все равно много граждан волнует страшная информация- Chevrolet - выходят с рынка огромной страны, на мой взгляг волнует любого из нас. Лично мне интересно, какие у нас вообще есть альтернативы. Искренне надеюсь в России имеются хорошие решения. А еще Boeing - выход с рынка государства вы только представьте. Одно дело, когда нас не трогали, но вот вчера мой брат рассказывал что у него в банковском приложении все полетело, с карты украли аж 6746 руб счет в БМ-Банк. Может конечно это обман, однако необходимо убедиться - правда? Что думаете поменять все на доллар?
#134   匿名   03/14 22:08 
РњРѕР№ единственный брат вчера днем ехал в поезде на работу в Нижний Тагил. Там подошли сотрудники полиции и требовали паспорт гражданина. После этого, ему объявили что он арестован в соответствии с законом, как гражданин, который игнорирует повестки. Проинформировали что он должен явится в районный военкомат для для пополнения рядов в армии нашей федерации. Уточнили это пять часов назад, в том месте ему дали позвонить семье. Он не уклонист! Кто даст рекомендации что можно предпринять в такой паршивой ситуации?Забирают на специальную военную операцию в Украине?!
#135   匿名   03/29 22:13 
Древним старцем создан текст секретного древнего предсказания касательно России. В письменах указано что Российское государство ждут три локальных войны, эти войны будут ощутимые для простых людей. В первых двух войнах Россия станет победителем. Россия одержит большое величие, но через более чем 50 лет после великой победы Русь развалится на более 10 частей. Правитель самой большой части не сможет это принять и после двадцати лет находясь на престоле, будет создавать мысли о соединении стран. Это станет провалом для страны. В самом начале он присоединит море и отметит это победой, через 10 лет он захочет захватить сушу. Это принесет в их жизнь только большое количество смертей, солдаты большой страны будут умирать за чужую землю, а для других стран Российское государство станет чумой которую нужно выжечь. Только смерть правителя спасти народ. Что предпримут люди?
#136   匿名   04/03 20:42 

#137   匿名   04/28 19:12 
НКЦПФР попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD»
25.04.2019
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD».

Ці “проекти” не отримували від Комісії жодних ліцензій, необхідних для здійснення інвестиційної діяльності чи надання послуг з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на території України. Також Комісія не надавала необхідних дозволів на розміщення реклами, яку обидва проекти активно замовляють.

Комісія вбачає в діяльності, види якої вказані на сайтах проектів «ISRAEL INVESTMENTS LTD» та «Центр Біржових Технологій», ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг.

НКЦПФР, в межах компетенції, здійснила всі необхідні дії, зокрема, зверталась (безуспішно) із запитами до осіб, які розміщують рекламні матеріали, порушила (успішно) справи про правопорушення за безліцензійну діяльність на фондовому ринку.

Крім того, повідомила правоохоронні органи та Службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Центр Біржових Технологій

Під час здійснення регулярного нагляду за галузевою рекламною активністю аналітики Комісії виявили сторінку “компанії” «Центр Біржових Технологій», на якій громадянам пропонують послуги портфельного інвестування, а саме інвестування у портфель «Клервант», який сформований з акцій найбільших світових компаній і недооцінених активів.

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «Центр Біржових Технологій», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Повний пакет послуг, що надається Центром Біржових Технологій — надійний фундамент, на якому будується і буде розвиватися ваш бізнес: навчання, програмне забезпечення, торгова система, аналітична і технічна підтримка на всіх етапах, від відкриття рахунку до рішення призупинити або закрити торгівлю»;
«Клеревант» сформований фахівцями компанії ЦБТ — визнаними лідерами по портфельному інвестуванню в Україні. Важливо знати: на момент роботи портфеля ваші гроші знаходяться на рахунку європейського банку. Вони застраховані фондом гарантованого страхування і інвесторським компенсаційним фондом Європи»;
«Унікальність «Клеревант» полягає в надійності і інноваціях. Даний інвестиційний портфель поєднав в собі високу прибутковість акцій найбільших світових компаній і недооцінені активи. Можливість заробити від $ 5 000 до $ 50 000 за декілька місяців. Вигода: максимальний дохід завдяки унікальній стратегії оцінки акцій та інших активів»;
«Центр Біржових Технологій — безумовний лідер за кількістю ВІП-клієнтів серед всіх українських компаній, які працюють на фінансових ринках».
Також аналітики Комісії виявили багато зовнішньої реклами проекту в м. Києві, роликів на радіо, банерів та реклами на багатьох інформаційних ресурсах у мережі інтернет. Як сказано на сайті проекту, “Центр Біржових Технологій” має розгалуджену мережу філій та представництв у багатьох містах України”.

З відкритих джерел Комісія також встановила, що послуги для забезпечення діяльності домену надаються компанією «OVH Hosting Oy», яка зареєстрована в Фінляндії, та використовує віртуальні приватні хмарні сервери (VPS), які забезпечують анонімність власників доменів.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від ЦБТ відповідь так і не надійшла.

ISRAEL INVESTMENTS LTD

Сайт проекту «ISRAEL INVESTMENTS LTD» пропонує громадянам послуги портфельного інвестування та п’ять різних варіантів інвестиційних пакетів за ціною від $ 500 до $ 50 000, які “сформовані з дорогоцінних металів, нафти, цінних паперів, криптовалют та стартапів”. Також на сторінці компанії зазначені такі послуги, як управління інвестиційними портфелями, інвестування у різні види накопичувальних фондів та у біржові індексні облігації, надання інформаційно-аналітичних та брокерських послуг

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «ISRAEL INVESTMENTS LTD», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Професіонали нашої компанії також можуть створити індивідуальний інвестиційний портфель, з урахуванням Ваших побажань. Він буде доповнений фінансовими інструментами, які допоможуть швидше досягти поставлених цілей. Щоб гроші почали працювати на Вас, покладайтеся на професіоналів!»;
«ІП надає стабільний щомісячний пасивний дохід. Придбати портфель дуже просто: вибираєте пакет, тиснете «інвестувати, заповнюєте просту форму зворотного зв’язку. Все, дуже просто, далі з Вами зв’яжеться наш фахівець. Він надасть повну консультацію і обговорить всі деталі обраного портфеля»;
«Інвестиційний портфель це – різні активи, об’єднані для досягнення певних фінансових цілей. ІП може складатися з золота, нерухомості, цінних паперів, опціонів. Israel Investments пропонує готові інвестиційні пакети, які будуть приносити прибуток незалежно від політичної чи ринкової ситуації. Портфелі доступні для громадян будь-яких країн».
Рекламу «ISRAEL INVESTMENTS LTD» аналітики виявили на багатьох популярних інформаційних ресурсах у мережі інтернет, у соціальних мережах. Відповідно до інформації з сайту, «ISRAEL INVESTMENTS LTD» має представництва в Ізраїлі, Англії, Італії, Швейцарії, та Україні.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, офіційне представництво «ISRAEL INVESTMENTS LTD» в Україні зареєстровано як юридична особа – ПП “ІФЛК “ІЗРАЇЛЬ ІНВЕСТМЕНС” (код за ЄДРПОУ 42620622).

Послуги забезпечення діяльності домену надаються компанією «101domain», яка зареєстрована в США, і також надає своїм клієнтам можливість приховати інформацію про них у загальнодоступних Інтернет джерелах.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від проекту відповідь так і не надійшла.

Комісія констатує в обох випадках всі ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг, що несе загрозу введення в оману громадян та втрати ними значних коштів. НКЦПФР вживає всіх законних заходів щоб мінімізувати потенційно протиправну діяльність та попереджає інвесторів про ризики втрати грошей.
#138   匿名   04/29 05:43 
[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]
#139   匿名   05/24 23:35 
[url=telegram.me/Nakrutka_by_Inviter_bot/]Раскручиваю Инстаграм[/url]
32_58886_20220524233516PM.gif
#140   匿名   07/17 21:02 
Подбор дроп доменов по ключевым словам с помощью множества лицензионных программ. Наши специалисты помогут собрать качественные дропы, которые будут релевантные вашей тематике. После этого новый сайт будет стремительно набирать траф из поисковиков. Заказ услуги в группе телеграм @pokras777.

либо в скайп логин pokras7777

RHzs43hgndIpuiSy
#141   ロレックスコピーロレックス偽物級品   06/13 12:46 
Bedroom Spotlights http://www.taifujiudian.com.cn/blog/i0ri-new-ikea-gunnarp-floalt-and-symfonisk-smart-home-products/
Printed Electric Heating Blanket https://www.jhometech.com/printed-electric-heating-blanket.html
ロレックスコピーロレックス偽物級品 https://www.comune.castiglione-del-lago.pg.it/comune/siti-tematici
#142   匿名   06/19 20:14 
Bot collects cryptocurrency from sites that give out rewards.

This bot allows you to create 3 types of bots and profiles in number limiting resources of PC:
- bot working from the native IP
- bots working through a proxy
- Bots working with multi-accounts
Each in turn, if necessary, enter your data in all the right fields and completely simulates human behavior.
Also in the software built-in function "ANTI-BAN":
- Each bot and the creation of a new profile generates its own browser fingerprint!
An important feature of the software - is the ability to work in manual mode under the selected profile

コメント投稿


ファイルをアップする

※画像は5MB以下のJPG,PNG,GIF

動画

※不適切な内容の投稿は削除します

このスレッドをフォロー!